Product registration Contact
9888 Total Beard Grooming Kit

Een baardtrimmer met een krachtige lithium ion accu die tot maar liefst 180 minuten (3 uur) draadloos gebruik biedt. Dankzij de Quick Charge functie is 1 minuut opladen al voldoende voor 3 minuten draadloos gebruik. Volledig opladen voor 180 minuten gebruik duurt daardoor slechts 60 minuten.

Speciaal ergonomisch design ontworpen om comfortabel en gemakkelijk in de hand te liggen. Hierdoor wordt trimmen makkelijker en raakt je hand minder snel vermoeid wanneer je langer aan het trimmen bent. 

 

 

De 9888 Total Beard Grooming Kit is beschikt over een enorm uitgebreide set aan opzetkammen. 12 losse opzetkammen, deze zijn geschikt voor één specifieke lengte zoals aangegeven op de opzetkam. Trim je liever zonder van opzetkam te wisselen dan biedt de verstelbare opzetkam uitkomst. Je kunt er met de Total Beard Grooming Kit in ieder geval zeker van zijn dat jouw gewenste snijlengte er tussen zit. Zonder opzetkam trimt de Total Beard op slechts 0,7 milimeter van de huid, zo kun je een zeer kort resultaat bereiken zonder de huid te beschadigen. Wanneer je een lange baard hebt is er de opzetkam van 25 milimeter die voorkomt dat je te kort trimt.

Ook de Total Beard trimmer is uitgerust met een Wahl precisie-geslepen snijblad, voor precieze en snelle resultaten, efficiëntie in zijn puurste vorm.

Om optimale controle te houden over het productieproces en de kwaliteit te kunnen waarborgen staan worden Wahl producten geproduceerd in onze eigen fabrieken. Zo wordt een groot gedeelte van ons assortiment nog steeds geproduceerd in Sterling, IL in de Verenigde Staten, waar het in 1919 allemaal begon. Daarnaast wordt ook een groot deel in Europe produceerd, net als de 9888 Total Beard Grooming Kit.

Wat zit er in de verpakking: