Product registration Contact
Pers
Persbericht Wahl KM Cordless

---PERSBERICHT 14-12-2018--- 

 

Voel de vrijheid met de nieuwe Wahl KM Cordless

Snoerloos en grenzeloos, de nieuwe Wahl KM Cordless combineert de nieuwste koolborstelloze motortechnologie met het populair, ergonomisch, ontworpen, bestaande KM model voor maximale vrijheid en flexibiliteit.

Aangepast aan de behoefte bij professioneel gebruik in de trimsalon of door de dierenarts, garandeert de koolborstelloze motor een extreem lange levensduur van meer dan 10.000 draaiuren.

Twee krachtige speed levels en de automatische speed control zorgen voor maximale power en een constante knipkracht, ongeacht de vachtconditie en accustatus.

De duurzame Lithium-Ion accu geeft een looptijd van 120 min. en (snel-)laadtijd van 60 min. Voor maximale flexibiliteit kan er met snoer doorgewerkt worden. De handige led laadindicator geeft aan wanneer het tijd is om te laden.

De meegeleverde Wahl Ultimate Competition Blade set #10 met een kniplengte van 1,8mm kan simpel af geklikt worden om te reinigen en is uitwisselbaar met de meeste snap-on blades die op de markt aanwezig zijn.

Het bewezen ergonomische design en ook het lichte gewicht van de Wahl KM Cordless waarborgen een perfecte samenwerking zowel in salon als kliniek. De geringe vibratie en het lage geluidsniveau maken het scheren aangenaam voor zowel het dier als de gebruiker!

 

--- EINDE BERICHT ----

 

 

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met afdeling Marketing & Communicatie.
Tel. 0571-268360, e-mail: marketing@wahl.nl.
Beeldmateriaal is aan te vragen via bovenstaand e-mailadres.

Comments, questions?

We value your feedback!