Product registration Contact
Pers
Persbericht Wahl & Moser Academy

---PERSBERICHT 01-2020--- 

Vernieuwde samenwerking met Frank Vonkeman, Gertjan van Gils en de Wahl & Moser Academy.
Vanuit Wahl Nederland B.V. zijn we trots om te kunnen mededelen dat Frank Vonkeman en Gertjan van Gils de nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor 2020 met Wahl Nederland B.V. hebben ondertekend. Frank Vonkeman en Gertjan van Gils hebben beide al vele jaren ervaring met de professionele tools van Wahl en Moser. Zij zullen dit jaar weer met veel plezier en passie aan de slag gaan als professionele Wahl & Moser Academy trainers. Ook zullen ze Wahl Nederland weer ondersteunen met demonstraties en presentaties tijdens diverse evenementen.


Frank Vonkeman is sinds 1989 actief in zoals hij zelf zegt ‘het prachtige vak’. Met al ruim 25 jaar een eigen salon in Oldenzaal heeft hij zich gespecialiseerd in het ambacht. Frank Vonkeman: “Ik heb voorkeur voor knippen (dames- en herencoupes) maar ik ben ook groot fan van het barbervak.”


Gertjan van Gils werkt al sinds zijn 15de in het kappersvak en heeft bijna 15 jaar een eigen uniseks salon in Poppel, België. Gertjan van Gils is zeer gedreven, gepassioneerd en wil graag zijn vakkennis, die hij in al die jaren heeft opgebouwd, delen met andere kappers. Gertjan van Gils: “Ik vertel en demonstreer graag aan leergierige collega kappers alles op het gebied van knippen, scheren en fadingtechnieken.”


Beide kappers verzorgen al enige tijd voor Wahl Academy de Look & Learns, Hands-on en combinaties daarvan bij diverse groothandel locaties verspreid over de Benelux. Dit jaar wordt naast de Wahl Academy ook de Moser Academy geïntroduceerd, waarbij er in de workshops alleen wordt gewerkt met de tools van Moser. Ook nieuw is dat er bij de Hands-on certificaten worden verstrekt na deelname.


Wilt u meer weten over deze Academies en de verschillende trainingsmogelijkheden? Bent u geïnteresseerd in het bijwonen of organiseren van een van deze workshops? Wilt u Frank Vonkeman en/of Gertjan van Gils live aan het werk zien? Of wilt u meer leren over de mogelijkheden van een tondeuse? Kijk voor meer informatie op: http://wahlglobal.com/the-netherlands/hairstyling/wahl-academy-benelux.html

 

--- EINDE BERICHT ----

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Ria Kuilder of Désirée Goossen

Telefoonnummer: (+31) 0571-268360

E-mail: educatie@wahl.nl

Website: http://wahlglobal.com/the-netherlands/index.html
Beeldmateriaal is aan te vragen via bovenstaand e-mailadres.

Persbericht Wahl 5 Star Series

---PERSBERICHT 06-2019--- 

 

5 Star lijn van Wahl – High end tondeuses voor professionals
5 sterren – kenmerken voor diverse tondeuses van Wahl, die voor hoogste professionaliteit en Premium kwaliteit staan. De 5 Star lijn heeft zich wereldwijd ontwikkeld tot een succesvolle barber productlijn en richt zich op profs, wiens coupes zich door een bijzonder hoog niveau, vakmatige bekwaamheid en nauwkeurigheid onderscheiden. Want bij een goede coupe zijn het de details die het verschil maken. Naast de hartstocht voor het vak, een portie talent en een goede opleiding heeft men ervaring, permanente bijscholing en in het bijzonder de juiste tools nodig om zich in het rijtje van succesvolle barbieren te scharen.

Zo is elke tondeuse uit de 5 Star Series voor een bepaald toepassingsgebied en voor onderscheidend effect ontwikkeld. Toch hebben de 5 Star machines 1 ding gemeen: ze beschikken over snijmessen die extreem precies knippen en uit een hoogwaardig edelstaal bestaan. Met uitzondering van de Wahl Finale (finishing tool) kunnen alle machines Zero-Overlap afgesteld worden om zo echt close bij de huid te kunnen knippen, die zeker voor fades, contouren, accenten en details zo belangrijk is. Juist die factoren die een coupe een meesterwerk laten zijn. De speciale snijmessen zorgen voor meer efficiëntie bij het knippen en maken elke gewenste kniplengte moeiteloos mogelijk.


De oorsprong van de 5 Star Series komen uit het Afro-gebied. Voordat de machines ontwikkeld werden, was er een productlijn van Wahl, die speciaal op afro haar en scheren gericht was. Destijds waren deze machines nog niet met de kort scherende snijmessen uitgerust en voor de barber betekende dit dat het zeer korte scheerwerk en de contouren nagewerkt moesten worden met een scheermes. Na jaren van onderzoek en talrijke testen, die in samenwerking met barbershops en kapsalons gehouden zijn, ontwikkelde Wahl met behulp van de nieuwste technologie de hoogwaardige professionele snijmessen met de Zero-Overlap functie.

Nu zijn de machines Balding, Cordless Magic Clip, Legend, Wide Detailer, Hero, Cordless Senior en de klassieke Magic Clip met deze kort knippende messen uitgerust – van 5 sterren voorzien, en bent u verzekerd van een betrouwbare machine met lange levensduur en een excellente prestatie.

 

--- EINDE BERICHT ----

 

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met afdeling Marketing & Communicatie.
Tel. 0571-268360, e-mail: marketing@wahl.nl.
Beeldmateriaal is aan te vragen via bovenstaand e-mailadres.

Comments, questions?

We value your feedback!