Product registration Contact
Pers
Persbericht Wahl 5 Star Series

---PERSBERICHT 06-2019--- 

 

5 Star lijn van Wahl – High end tondeuses voor professionals
5 sterren – kenmerken voor diverse tondeuses van Wahl, die voor hoogste professionaliteit en Premium kwaliteit staan. De 5 Star lijn heeft zich wereldwijd ontwikkeld tot een succesvolle barber productlijn en richt zich op profs, wiens coupes zich door een bijzonder hoog niveau, vakmatige bekwaamheid en nauwkeurigheid onderscheiden. Want bij een goede coupe zijn het de details die het verschil maken. Naast de hartstocht voor het vak, een portie talent en een goede opleiding heeft men ervaring, permanente bijscholing en in het bijzonder de juiste tools nodig om zich in het rijtje van succesvolle barbieren te scharen.

Zo is elke tondeuse uit de 5 Star Series voor een bepaald toepassingsgebied en voor onderscheidend effect ontwikkeld. Toch hebben de 5 Star machines 1 ding gemeen: ze beschikken over snijmessen die extreem precies knippen en uit een hoogwaardig edelstaal bestaan. Met uitzondering van de Wahl Finale (finishing tool) kunnen alle machines Zero-Overlap afgesteld worden om zo echt close bij de huid te kunnen knippen, die zeker voor fades, contouren, accenten en details zo belangrijk is. Juist die factoren die een coupe een meesterwerk laten zijn. De speciale snijmessen zorgen voor meer efficiëntie bij het knippen en maken elke gewenste kniplengte moeiteloos mogelijk.


De oorsprong van de 5 Star Series komen uit het Afro-gebied. Voordat de machines ontwikkeld werden, was er een productlijn van Wahl, die speciaal op afro haar en scheren gericht was. Destijds waren deze machines nog niet met de kort scherende snijmessen uitgerust en voor de barber betekende dit dat het zeer korte scheerwerk en de contouren nagewerkt moesten worden met een scheermes. Na jaren van onderzoek en talrijke testen, die in samenwerking met barbershops en kapsalons gehouden zijn, ontwikkelde Wahl met behulp van de nieuwste technologie de hoogwaardige professionele snijmessen met de Zero-Overlap functie.

Nu zijn de machines Balding, Cordless Magic Clip, Legend, Wide Detailer, Hero, Cordless Senior en de klassieke Magic Clip met deze kort knippende messen uitgerust – van 5 sterren voorzien, en bent u verzekerd van een betrouwbare machine met lange levensduur en een excellente prestatie.

 

--- EINDE BERICHT ----

 

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met afdeling Marketing & Communicatie.
Tel. 0571-268360, e-mail: marketing@wahl.nl.
Beeldmateriaal is aan te vragen via bovenstaand e-mailadres.

Comments, questions?

We value your feedback!