Product registration Contact
Wahl Technische Dienst
Technische Dienst

Wahl Nederland beschikt over een uitgebreide technische dienst om onze relaties optimaal te kunnen bedienen. Vrijwel elk onderdeel van onze producten is los verkrijgbaar. Hierdoor zijn onze monteurs in staat om snel en vakkundig klachten en reparaties af te handelen.

 

Regelmatig ondersteunen wij onze verkooplocaties met de aanwezigheid van onze monteurs zodat  de eindgebruikers direct geholpen kunnen worden met een reparatie of een passend advies in gebruik. Onze monteurs benadrukken het feit dat er veel reparaties binnen komen die voorkomen hadden kunnen worden door zorgvuldiger onderhoud van onze apparaten door de eindgebruiker.

 

Indien de reparatie niet onder de garantie valt zullen er naast de gebruikte onderdelen reparatiekosten worden berekend. Natuurlijk kunt u vooraf geïnformeerd worden over eventuele kosten (geef dit dan wel aan)  Er zal dan contact met u opgenomen worden en eventuele kosten en mogelijkheden zullen met u doorgesproken worden. 

Reparatie opsturen

U kunt uw reparatie sturen naar:

Wahl Nederland BV.

T.a.v. De technische dienst.

Engelenburgstraat 36

7391 AM Twello

 

Vergeet niet de klacht te omschrijven en uw adresgegevens te vermelden. De opgestuurde apparaten moet zo compleet mogelijk aangeleverd worden.

 

Voor vragen neemt u contact op via:

Telefoon: 0571-268368

Email: service@wahl.nl

Comments, questions?

We value your feedback!